Rakić sada “demantuje” KFOR: Situacija u Zubinom Potoku je apsolutno mirna

Poslije pucnjave u blizini patrole KFOR a koje je i sam KFOR potvrdio, i pisanja lažnih objava od medija bliskih režimu Vučića o nekakvim sukobima sa policijom Kosova oglasio se i predsjednik Liste Srpske Goran Rakić, prenosi Kosova.info na bosanskom.

Rakić je demantovao pisanja kosovskih medija (ali ne i srbijanskih medija koje su pisale o “napadu policije Kosova na Srbe”) ali I KFOR, on tvrdi da je u Zubin Potoku mirno i da nema nikakvih pucnjava. Rakić je kao i uvijek do sada optužio Kosovske medije iako su jedino srbijanski mediji objavljivali laži o sukobu sa policijom Kosova.

Trenutna situacija u Zubinom Potoku je apsolutno mirna, a ljudi su na barikadama i odlučni su da ostanu, rekao je predsjednik Srpske liste Goran Rakić.


Demantovao je navode Kosovskih medija da su Srbi pucali na pripadnike KFOR-a, iako je i sam KFOR potvrdio ovu vijest da se pucalo u blizini patrole Kfora.

  • Naše informacije sa terena kažu da se nije desio nikakav napad na KFOR. Srbi na sjeveru poštuju pripadnike KFOR-a – istakao je Rakić za režimsku RTS.

Rakić se nije osvrnuo na pisanja srbijanskih medija koji su objavili da je došlo do napada na barikade.