Redžepi u službenoj posjeti Restelici: Vlada Republike Kosova će uložiti sredstva i resurse, kako bismo zajedno unaprijedili kvalitet života u Restelici

Zamjenica premijera Emilija Redžepi sa direktorom KEDS-a su posjetili selo Restelica u opštini Dragaš, gde se razgovaralo sa presjednikom Hikmet Džindo i mještanima ovog sela.
Sa ciljem upoznavanja sa potrebama i problemima stanovnika najvećeg i najudaljenijih sela od administrativnog centra u Dragašu.

Jedan od ključnih problema koji su meštani istakli su nedostatak adekvatne električne infrastrukture koji je ujedno i decenijski problem. Redžepi je istakla da razumije važnost pouzdane električne energije za normalan život i razvoj zajednice. Zamjenica premijera Redžepi je istakla da će uložiti sve svoje kapacitete u izgradnju novog dalekovoda koji će osigurati stabilno snabdevanje električnom energijom za sve stanovnike Restelice.

Pored ovog problema, Redžepi je istakla da je svjesna i drugih izazova s kojima se mještani Restelice suočavaju, poput potrebe za izgradnjom sportske sale i renoviranje puteva. Dalje je Redžepi istakla je da je njen kabinet razvio planove kako bi riješili ove probleme i unaprijedili kvalitet života u Restelici.

Vlada Republike Kosova će uložiti sredstva i resurse kako bismo zajedno ostvarili ove ciljeve.