Sunce, oblaci i kiša u narednih pet dana

Hidrometeorološki zavod Kosova saopštio je da će narednih pet dana biti sunčano, oblačno i s kišom.

U saopštenju se navodi da će se minimalne temperature kretati od 0 do 8 stepeni Celzijusovih, dok će maksimalne biti od 22 do 26 stepeni Celzijusovih.

Vremenska prognoza za narednih pet dana:

Ponedeljak – sunčano i promjenljivo oblačno vrijeme. Minimalne temperature kretaće se između 3-8 stepeni Celzijusovih, a maksimalne dnevne od 11-16 stepeni Celzijusovih.

Utorak – Pretežno oblačno sa kišom. Minimalne temperature kretaće se od 0-3 stepena Celzijusova, a maksimalne dnevne od 9-12 stepeni Celzijusovih.

Sreda – Oblačno sa sunčanim intervalima. Oblaci mjestimično mogu doneti tragove kiše. Minimalne temperature kretaće se između 3-5 stepeni Celzijusovih, a maksimalne dnevne od 13-16 stepeni Celzijusovih.

Četvrtak-Sunčano vreme uz malu oblačnost. Minimalne temperature kretaće se između 5-7 stepeni Celzijusovih, a maksimalne dnevne od 18-22 stepena Celzijusovih. Duvaće slab do umjeren vetar jugoistočnog smjera.

Petak- Pretežno mirno vreme. Minimalne temperature biće između 5-9 stepeni Celzijusovih, a maksimalne dnevne od 22-26 stepeni Celzijusovih.

Tokom ovih pet prognoziranih dana duvaće vjetar sjeveroistočnog i jugozapadnog smjera brzinom od 1-11 m/s.