Usijana atmosfera na koncertu poznate dens grupe Đogani u Arena Župa

Po prvi put na prostorima Župe u Petak naveče, gostovala je beogradska dens grupa Đogani i napravila atmosveru kakvu omladina ove regije nikad ne pamti.

Nihad Bećiri jedan od glavnih organizatora koncerta

Po riječima organizatora Nihada Bećiri, atmosvera je bila predivna

‘’Nismo imali nikakvih bezbedonosnih problema, angžovali smo profesionalne organe obezbeđenja, karte su bile skoro pola prodate pre početke koncerta a ostale posetioce smo direktno puštali na koncert. Na samom koncertu i tokom koncerta mladi su sa oduševljenjem dočekali Đoganija kad je izašo na binu zajedno sa Vesnom. Koncert je trajao sat vremena posle ponoći a limit je bio da se završi do određeno vreme koje dozvoljava policija. Prisutni su  raspoloženo i bez incidenata napustili sportsku salu Arena Župa,  ’’

Na pitanje koliko se karata prodalo? Bećiri nije krio o kojoj se cifri radi, ‘’Prodali smo oko hiljadu i petsto karata a prisutno je bilo preko 2 hiljade posetioca,’’ – rekao je za naš radio Bećiri.

Veliki broj naših građana koji dolaze da provedu odmor u svom rodnom kraju naročito mladi imali su prilike da ih zabalja popularna dens grupa koja preko 30 godina postoji, a i sam Đogani je porijeklom sa Kosova. U poslijepodnevnim satima je Đogani sa Vesnom prošetao u samom  centru Prizrena, odnosno trgom Šadrvan, gde su obični građani i njegovi obožavaoci imali prilike da se fotografišu i zajednički prošetaju ulicama Prizrena. Kako se može videti preko društvenih mraža Đogani uživa veliku  popularnost među građanima Prizrena i okoline, a nemožemo  izostaviti okolinu opštine Dragaš, gde i tu ima svoje fanove.

Delić atmosvere sa koncerta

Na samom početku prisutne koji su dolazili zabavljao je poznati DJ iz Štpca, Šer, tako da je raspoloženje bilo i na samom startu.  Atmosvera se ugrijala kad se na bini pojavio Đogani sa Vesnom. Tad su nizali hitovi ove poznate grupe a omladina je imala i dovoljno prostora da se đuska. Puna dva sata bez pause se igralo i veselilo sve dok Đogani nije objavio da moraju da prekinu jer organizatorima je bilo dozvoljeno samo još sat vremena posle ponoći.

Preko instagrama se oglasio i Đogani uz reči HVALA.