Vremenska prognoza za pet dana

Za četvrtu nedelju novembra predviđa se  nestabilno vreme.

U ponedeljak će u našoj zemlji biti pretežno oblačno sa lokalnim pljuskovima. Minimalne temperature kretaće se između 2-4 stepena Celzijusovih, a maksimalne dnevne od 6-10 stepeni Celzijusovih.

U međuvremenu, u utorak će biti slično vreme, oblačno sa lokalnim pljuskovima. Ujutro pretežno sa maglom koja će smanjiti horizontalnu vidljivost i otežati saobraćaj. Minimalne temperature kretaće se od 0-2 stepena Celzijusova, a maksimalne dnevne od 9-12 stepeni Celzijusovih.

“Sreda. Uglavnom slična meteorološka situacija, ali uz neznatna povećanja temperatura u obe ekstremne vrednosti, minimumi će se kretati između 5-8 stepeni Celzijusovih, dok se dnevni maksimumi očekuju između 11-14 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak se očekuje oblačno sa sunčanim intervalima. Minimalne temperature kretaće se između 2-4 stepena Celzijusovih, a maksimalne dnevne od 8-11 stepeni Celzijusovih.U petak uglavnom slično kao u četvrtak. Minimalne temperature kretaće se između 3-5 stepeni Celzijusovih, dok se maksimalne dnevne temperature očekuju između 8-11 stepeni Celzijusovih”, najavljuje dalje HMIK, prenosi Klankosova.tv.

Tokom ovih pet prognoziranih dana duvaće slab do umjeren vjetar jugoistočnog i sjeverozapadnog smjera.